Σουλτάνα Βιβικίδου – Να Τι Μένει Στο Τέλος (Digital Single)

Band :
Title : Soultana Vivikidou – Να Τι Μένει Στο Τέλος (Digital Single)
Release Date : 06/06/2015
Label : ,
Catalog ref. : VMG-DS003
Format : Digital Download

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Σουλτάνας Βιβικίδου, με την χαρισματική φωνή είναι γεγονός και κυκλοφορεί στις 08 Ιουνίου από την Viral Music Group Company με τίτλο “Να τι μένει στο τέλος”. Ένα υπέροχο τραγούδι του σπουδαίου στιχουργού Νίκου Μωραΐτη και αντίστοιχα του μουσικοσυνθέτη Άρη Κλεισούρα.
Η Σουλτάνα Βιβικίδου ερμηνεύει με κέφι τo Soundtrack της βραβευμένης ταινίας Μικρού Μήκους “Θεραπεία Τιμής”, ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει θετικές εντυπώσεις.

Στο 5th PELOPONNESIAN CORINTHIAN INTERNATIONAL FILM FESTIVAL “BRIDGES” τον Οκτώβριο 2014 η ταινία πήρε βραβείο καλύτερης ελληνικής ταινίας μικρού μήκους, σε σενάριο Δώρας Μαδαρού και σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαυρομούστακου, Παραγωγός Άννα Νικολαΐδη, Εκτέλεση Παραγωγής Noisystamp – Mix Productions.

Το νέο Digital Single έρχεται από την Noisy Productions, τμήμα της Viral Music Group Company, που επενδύει σε νέους καλλιτέχνες και bands, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε νέες ιδέες και μουσικές προκλήσεις να αναδειχθούν και να γίνουν ευρύτερα γνωστές.